Σάντουιτς με πάστα πράσινης ελιάς, έµµενταλ µε ελιές Καλαμάτας & φέτα
ΓΙΑ: 2 άτοµα
ΥΛΙΚΑ
- 2 φραντζολάκια ολικής άλεσης γιά σάντουιτς
- 60 γρ. τυρί φέτα
- 2 – 3 φέτες τυρί έµµενταλ
- 1 τοµάτα σε φέτες
- 4 – 6 τοµατίνια
- 1 κουτ. σούπας κρεµµυδάκι φρέσκο ψιλοκοµµένο
- 1 κουτ. σούπας άνηθο ψιλοκοµµένο
- 1 κουτ. σούπας ελιές σε ροδέλες
- 1 κουτ. σούπας πάστα πράσινης ελιάς
- 1 κουτ. γλυκού ρίγανη
- 2 φύλλα µαρούλι
- 4 – 6 τεµ. Ρόκα χονδροκοµµένη
Σάντουιτς με πάστα πράσινης ελιάς, έµµενταλ µε ελιές Καλαμάτας & φέτα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Κόβετε στη µέση τα ψωµάκια και αλείφετε µε πάστα ελιάς.
Στο πρώτο σάντουιτς στρώνετε τη τοµάτα, πασπαλίζετε µε λίγο ρίγανη, άνηθο και προσθέτετε τη φέτα και τις ελιές και τελειώνετε πάλι µε ρίγανη και άνηθο.
Στο άλλο ψωµάκι βάζετε το µαρούλι, το έµµενταλ, τα τοµατίνια σε φέτες και τη ρόκα.