Σαλάτα του κηπουρού µε ελιές γεµιστές
ΓΙΑ: 2 άτοµα
ΥΛΙΚΑ
- 2-3 πολύχρωµα µαρούλια χονδροκοµµένα
- 2-3 πολύχρωµες πιπεριές λεπτοκοµµένες
- 100 γρ. τοµατίνια κοµµένα στα 4
- 100 γρ. ρόκα χονδροκοµµένη
- 2 κουτ. σούπας µαϊντανό χονδροκοµµένο
- 1/2 φλυτζάνι ελιές γεµιστές
- 2 κρεµµυδάκια φρέσκα ψιλοκοµµένα
- 2 κουτ. σούπας εξαιρ. παρθ. ελαιόλαδο
- 2 κουτ. γλυκού ξύδι
Σαλάτα του κηπουρού µε ελιές γεµιστές
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Πλένετε καλά όλα τα λαχανικά και αφού τα κόψετε τα βάζετε σ’ ένα γυάλινο µπωλ τοποθετώντας τα µε αρµονικούς χρωµατικούς συνδυασµούς.
Aφού προσθέσετε τις γεµιστές ελιές, τα ραντίζετε µε το αλάτι, το ξύδι και το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο.
Βάζετε τη σαλάτα στο ψυγείο να παγώσει και την σερβίρετε.
Aν θέλετε µπορείτε να αντικαταστήσετε το λαδόξυδο µε σάλτσα βινεγκρέτ.*
σηµ.: µπορείτε να βάλετε τις γεµιστές ελιές της αρεσκείας σας, (µε καρότο, κάπαρη, αγγούρι, φέτα, κλπ.).