Ριζότο με μανιτάρια μαύρες ελιές και λιαστή τοµάτα
ΓΙΑ: 2-4 άτοµα
ΥΛΙΚΑ
- 1 φλυτζάνι ρύζι σπυρωτό
- 1 φλυτζάνι µανιτάρια κοµµένα σε φέτες
- 2 κουτ. σούπας λιαστή τοµάτα ψιλοκοµµένη
- 2 κρεµµύδια ψιλοκοµµένα
- 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκοµµένη
- 2 κουτ. σούπας ελιές µαύρες κοµµένες σε µικρά κοµµάτια ή φέτες
- 1/2 φλυτζάνι εξαιρ. παρθ. ελαιόλαδο
- αλάτι-πιπέρι
Ριζότο με μανιτάρια μαύρες ελιές και λιαστή τοµάτα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε µία κατσαρόλα βάζετε το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, αφήνετε να ζεσταθεί και προσθέτετε το κρεµµύδι και το σκόρδο.
Aνακατεύοντας τα αφήνετε για 1-2 λεπτά να ροδίσουν, προσθέτετε την λιαστή τοµάτα και τα µανιτάρια και τα αφήνετε να ψηθούν για 2-3 λεπτά.
Προσθέτετε 2 φλυτζάνια ζεστό νερό αλάτι-πιπέρι, τις ελιές και το ρύζι και αφήνετε να σιγοβράσουν για 12-15 λεπτά.