Oµελέτα με γεμιστές ελιές, λιαστή τοµάτα και μοτσαρέλα
ΓΙΑ: 2-4 άτοµα
ΥΛΙΚΑ
- 4 αυγά
- 50 γρ. µοτσαρέλα χονδροκοµµένη
- 50 γρ. λιαστή τοµάτα ψιλοκοµµένη
- 2 κουτ. Σούπας ελιές γεµιστές κοµµένες σε ροδέλες
- 1/2 φλυτζάνι εξαιρ. παρθ. ελαιόλαδο
- αλάτι – πιπέρι
Oµελέτα µε γεµιστές ελιές, λιαστή τοµάτα και µοτσαρέλα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σ’ ένα µπωλ σπάτε τα 2 αυγά, προσθέτετε την µισή ποσότητα των υλικών, εκτός από το ξαιρ. παρθ. ελαιόλαδο και κτυπάτε µε ένα πηρούνι για 1 λεπτό. Στη συνέχεια σ’ ένα µικρό τηγάνι βάζετε το µισό εξαιρ. παρθ. ελαιόλοδο να κάψει και προσθέτετε το µείγµα µε τα αυγά.
Aνακατεύοντας αφήνετε να ψηθεί από την µία πλευρά και γυρίζετε µε τη σπάτουλα για να ψηθεί και από την άλλη την βάζετε σε πιάτο και συνεχίζετε το ίδιο µε τα υπόλοιπα αυγά και υλικά.