Κουνέλι με μανιτάρια και μαύρες ελιές
ΓΙΑ: 2 – 4 άτομα
ΥΛΙΚΑ
- 4 μερίδες κουνέλι
- ½ κιλό μανιτάρια λεπτοκομμένα
- 1 τομάτα κόκκινη ψιλοκομμένη
- ½ φλυτζάνι ελαιόλαδο
- 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
- 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένo
- 2 κουτ. σούπας μαύρες ελιές σε ροδέλες
- 1 ποτήρι κρασί κόκκινο
- αλάτι – πιπέρι
Κουνέλι με μανιτάρια και μαύρες ελιές
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζετε σε μια κατσαρόλα το λάδι με το κρεμμύδι και το σκόρδο να ροδίσουν.
Προσθέτετε το κουνέλι, ανακατεύετε για 2 λεπτά και το σβήνετε με το κρασί.
Εν συνεχεία ρίχνετε την τομάτα, τις ελιές και ένα ποτήρι νερό.
Αφήνετε να ψηθούν για 15 λεπτά σε μέτρια φωτιά.
Προσθέτετε τα μανιτάρια και συνεχίζετε το ψήσιμο για 10 λεπτά ακόμα.
Σερβίρεται ζεστό.