Kαναπέ µε πάστα ελιάς
ΓΙΑ: 2-4 μερίδες
ΥΛΙΚΑ
- 1 µπαγκέτα µαύρη ολικής αλέσεως
- 50 γρ. σολωµό καπνιστό
- 50 γρ. ανθότυρο
- 4-6 γαρίδες βρασµένες
- 50 γρ. πάστα ελιάς πράσινης και µαύρης
Kαναπέ µε πάστα ελιάς
Kόβετε σε λεπτά φετάκια την µπαγκέτα και τα καλύπτετε µε πάστα ελιάς. Tοποθετείτε επάνω σε αυτά, τον σολωµό σε ρολό, το ανθότυρο σε τριγωνάκια και την γαρίδα. ∆ιακοσµείτε µε µυρωδικά της αρεσκείας σας και σερβίρετε.