Φιλετάκια κοτόπουλου με πολύχρωμα λαχανικά και ελιές Καλαμών
ΓΙΑ: 2 – 4 άτομα
ΥΛΙΚΑ
- 4 φιλέτα κοτόπουλο
- 3 πιπεριές πολύχρωμες λεπτοκομμένες μακρόστενα
- 1 μελιτζάνα κομμένη μακρόστενα
- 2 κολοκύθια κομμένα μακρόστενα
- ½ φλυτζάνι ελαιόλαδο
- 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
- 8-10 ελιές Kαλαμών
- 4-5 φύλλα βασιλικό ψιλοκομμένο
- 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένο
- 1 φλυτζάνι κρασί λευκό
- αλάτι – πιπέρι
Φιλετάκια κοτόπουλου με πολύχρωμα λαχανικά και ελιές Καλαμών
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σ’ ένα τηγάνι βάζετε το λάδι να κάψει.
Προσθέτετε το κοτόπουλο αλατοπιπερωμένο, αφήνετε να ροδίσει για 4 με 5 λεπτά και το σβήνετε με το κρασί.
Εν συνεχεία προσθέτετε τα λαχανικά, το κρεμμύδι, το βασιλικό, το σκόρδο και τις ελιές, λίγο αλατοπίπερο και αφήνετε να ψηθούν για άλλα 7-8 λεπτά.
Σερβίρονται ζεστά.