Χοιρινό με κυδώνια και πράσινες ελιές
ΓΙΑ: 2 – 4 άτομα
ΥΛΙΚΑ
- 4 μερίδες χοιρινό κρέας
- 1 κιλό κυδώνια χονδροκομμένα
- 2-3 τομάτες κόκκινες χονδροκομμένες
- ½ φλυτζάνι ελαιόλαδο
- 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
- 8-10 πράσινες ελιές
- 2 γαρύφαλλα
- 1 κλαδάκι θυμάρι
- 1 σκελίδα σκόρδο
- αλάτι – πιπέρι
Χοιρινό με κυδώνια και πράσινες ελιές
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε μια κατσαρόλα βάζετε το λάδι και ρίχνετε το κρεμμύδι και το σκόρδο να ροδίσουν.
Προσθέτετε το κρέας κομμένο σε μικρά κομμάτια, τις τομάτες, το γαρύφαλλο, το θυμάρι και το αλατοπίπερο.
Αφήνετε να ψηθούν για 20 με 25 λεπτά, έπειτα ρίχνετε στην κατσαρόλα τα κυδώνια που τα έχετε ήδη τηγανίσει μαζί με τις ελιές.
Συνεχίζετε το ψήσιμο για άλλα 10 λεπτά.
Σερβίρεται ζεστό.