Κρέας με πατάτες στην κατσαρόλα με μαύρες ελιές
ΓΙΑ: 2-4 άτοµα
ΥΛΙΚΑ
- 4 μερίδες μοσχαρίσιο κρέας
- 1 κιλό πατάτες χονδροκομμένες
- 2-3 τομάτες κόκκινες χονδροκομμένες
- ½ φλυτζάνι ελαιόλαδο
- 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
- 8-10 ελιές μαύρες
- 1 κουτ. γλυκού κύμινο
- 1 κουτ. γλυκού δυόσμο ψιλοκομμένο
- αλάτι – πιπέρι
Κρέας με πατάτες στην κατσαρόλα με μαύρες ελιές
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε μια κατσαρόλα βάζετε το λάδι και το κρεμμύδι να ροδίσει.
Προσθέτετε το κρέας κομμένο σε μικρά κομμάτια, την τομάτα, τον δυόσμο, το κύμινο και το αλατοπίπερο.
Αφήνετε να ψηθούν για 25 με 30 λεπτά, έπειτα ρίχνετε στην κατσαρόλα τις πατάτες που είναι ήδη τηγανισμένες μαζί με τις ελιές.
Συνεχίζετε το ψήσιμο για άλλα 5 λεπτά.
Σερβίρεται ζεστό.